Miskolci Újrahasználati Központ újranyitása

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány koronavírus világjárvány okozta pandémiás helyzetben hozott intézkedéseivel összhangban a Miskolci Újrahasználati Központ (a továbbiakban MÚK) 2021. április 09. napjától a korábban megszokott nyitvatartási rend szerint újra megnyitásra kerül, az alábbi védelmi intézkedések bevezetése mellett:

– a továbbiakban is kötelező a szájat és orrot elfedő maszk használata,

– a bejutásra várakozók és a MÚK-ban tartózkodók – a közös háztartásban élők kivételével – egymástól 1,5 méteres távolságot kötelesek tartani,

– lehetőség szerint egyedül érkezzenek, annak érdekében, hogy a torlódást elkerüljük,

– kérjük Önöket, hogy a MÚK helyiségeiben csak elengedhetetlenül szükséges időtartamot töltsenek el (kb. 10-15 perc),

– kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítők fokozott használatát.

Felhívjuk szíves figyelmüket továbbá, hogy a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021. (III. 27.) Kormányrendelet rendelkezéseivel összhangban a MÚK helyiségeiben az ott foglalkoztatott munkavállalón kívül egyidőben legfeljebb 3 személy tartózkodhat. A 3 főbe nem számít bele: a 14. életévét be nem töltött kiskorú, a 65. életévét meghaladott személy segítője és a fogyatékossággal élő személy segítője.

Fenti intézkedések betartása jogszabályi kötelezettségünk, így tájékoztatjuk, hogy azok betartását folyamatosan ellenőrizzük és azon ügyfeleket, akik az előírt szabályokat nem tartják be, távozásra fogjuk felszólítani.

Tekintettel a látogatószám megjelölt korlátozására, a várakozási idő jelentősen megnövekedhet, így kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

 Együttműködésüket köszönjük!           

MiReHu Nonprofit Kft.