Gazdálkodó szervezetek

Az új projektből származó szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló edények, a gazdálkodó szervezetek részére, az alábbiak szerint kerülnek kiosztásra:

1. A Miskolcon lévő szervezetek esetében az edényosztást a MiReHu Nonprofit végzi el.
Tekintettel arra, hogy a MiReHu Nonprofit Kft. a miskolci edényosztásban működik közre, így az alábbiakat kívánjuk rögzíteni az ügyintézést illetően:
A miskolci szervezetek az alábbi linken elérhető igénylőlap kitöltésével rendelhetik meg a szelektív hulladékgyűjtő edényeket:

A szelektív hulladékgyűjtő edényzet megrendelő lapot az alábbi linkről töltheti le.

A miskolci szervezeteknek lehetőségük van a szelektív hulladékgyűjtő edény(eket) átvenni a MiReHu Nonprofit Kft székhelyén (3527 Miskolc, József Attila utca 65.) vagy jogosultak kiszállítást kérni külön díj megfizetése ellenében. Kiszállítási díj: 1500 Ft/edény + ÁFA.
A szelektív hulladékgyűjtő edények esetében az alapeset szerint, amennyiben például egy szervezetnek 1 db 120 literes kommunális hulladékgyűjtő edénye van, akkor 1 db szelektív edény átvételére jogosult. Amennyiben a szervezetnek több kommunális edénye is van, akkor a 2 – 1 arány érvényesül. Ez az aránypár azt jelenti, hogy pl. a szervezet 2 db 120 literes kommunális edénye mellé egy darab 120 literes szelektív edényt igényelhet.
Edényt kizárólag az a szervezet vehet át, aki élő hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződéssel rendelkezik. Hangsúlyozzuk, hogy amennyiben bármilyen adatmódosításra van szükség az adott szervezet vonatkozásában, akkor a BMH Nonprofit Kft-hez szükséges fordulni.
Az edényt kizárólag az a személy veheti át, aki a szervezet képviseletében hivatalosan eljárni jogosult vagy helyette meghatalmazással eljáró személy.
Az edényosztással kapcsolatos egyéb kérdéseivel kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken szíveskedjen a MiReHu Nonprofit Kft.-hez fordulni:
E-mail cím: info@mirehu.hu
Telefonszám: +36 46 200 327
A hulladékgyűjtő edények kiosztása a készlet erejéig tart.

2. Az alábbi településeken az önkormányzatok végzik el az edényosztást:
Ároktő, Bogács, Borsodivánka, Bükkábrány, Bükkzsérc, Cserépfalu, Cserépváralja, Egerlövő, Hejőkürt, Kács, Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Mezőnagymihály, Mezőnyárád, Négyes, Sály, Szentistván, Szomolya, Tard, Tibolddaróc, Tiszabábolna, Tiszadorogma, Tiszatarján, Tiszaújváros, Tiszavalk
Alsózsolca, Aszaló, Boldva, Borsodgeszt, Borsodszirák, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Csincse, Emőd, Felsőzsolca, Gelej, Harsány, Hejőbába, Hejőkeresztúr, Hejőpapi, Hejőszalonta, Hernádnémeti, Igrici, Kisgyőr, Kistokaj, Mezőcsát, Nemesbikk, Ónod, Oszlár, Répáshuta, Sajólád, Sajóörös, Sajópálfala, Sajópetri, Sajósenye, Sajószöged, Szakáld, Szirmabesenyő, Tiszakeszi, Tiszapalkonya, Vatta

Amennyiben az önkormányzatok által kijelölt osztási napon a szervezet nem tudja az edényeket átvenni, akkor jogosult azokat, előzetes egyeztetés alapján, Miskolcon a MiReHu Nonprofit Kft-től átvenni vagy a társaságtól kiszállítást kérni, külön díj felszámítása mellett.