Költségvetési szervek

Az új projektből származó szelektív és a települési vegyes hulladék gyűjtésére szolgáló edények, a költségvetési szervek részére, az alábbiak szerint kerülnek kiosztásra:

1. A Miskolcon lévő költségvetési szervek esetében az edényosztást a MiReHu Nonprofit végzi el.
Tekintettel arra, hogy a MiReHu Nonprofit Kft. a miskolci edényosztásban működik közre, így az alábbiakat kívánjuk rögzíteni az ügyintézést illetően:
A miskolci költségvetési szervek az alábbi linken elérhető igénylőlap kitöltésével rendelhetik meg a szelektív és a kommunális hulladékgyűjtő edényeket:

A kommunális hulladékgyűjtő edényzet megrendelő lapot az alábbi linkről töltheti le.

A szelektív hulladékgyűjtő edényzet megrendelő lapot az alábbi linkről töltheti le.

A miskolci költségvetési szerveknek lehetőségük van a szelektív és a kommunális hulladékgyűjtő edény(eket) átvenni a MiReHu Nonprofit Kft székhelyén (3527 Miskolc, József Attila utca 65.) vagy jogosultak kiszállítást kérni külön díj megfizetése ellenében. Kiszállítási díj: 1500 Ft/edény + ÁFA.
A költségvetési részére átadható kommunális hulladékgyűjtő edények a közszolgáltatási szerződésben foglaltak szerint kerülhetnek átadásra. A szelektív hulladékgyűjtő edények esetében az alapeset szerint, amennyiben például egy költségvetési szervnek 1 db 120 literes kommunális hulladékgyűjtő edénye van, akkor 1 db szelektív edény átvételére jogosult. Amennyiben a költségvetési szervnek több kommunális edénye is van, akkor a 2 – 1 arány érvényesül. Ez az aránypár azt jelenti, hogy pl. a költségvetési szerv 2 db 120 literes kommunális edénye mellé egy darab 120 literes szelektív edényt igényelhet.
Edényt kizárólag az a költségvetési szerv vehet át, aki élő hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződéssel rendelkezik. Hangsúlyozzuk, hogy amennyiben bármilyen adatmódosításra van szükség az adott szerv vonatkozásában, akkor a BMH Nonprofit Kft-hez szükséges fordulni.
Az edényt kizárólag az a személy veheti át, aki a szerv képviseletében hivatalosan eljárni jogosult vagy helyette meghatalmazással eljáró személy.
Az edényosztással kapcsolatos egyéb kérdéseivel kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken szíveskedjen a MiReHu Nonprofit Kft.-hez fordulni:
E-mail cím: info@mirehu.hu
Telefonszám: +36 46 200 327
A hulladékgyűjtő edények kiosztása a készlet erejéig tart.

2. Miskolcon kívüli egyéb településeken történő edényosztás:

Az alábbi településeken az önkormányzatok végzik el az edényosztást.

Ároktő, Bogács, Borsodivánka, Bükkábrány, Bükkzsérc, Cserépfalu, Cserépváralja, Egerlövő, Hejőkürt, Kács, Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Mezőnagymihály, Mezőnyárád, Négyes, Sály, Szentistván, Szomolya, Tard, Tibolddaróc, Tiszabábolna, Tiszadorogma, Tiszatarján, Tiszaújváros, Tiszavalk

Alsózsolca, Aszaló, Boldva, Borsodgeszt, Borsodszirák, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Csincse, Emőd, Felsőzsolca, Gelej, Harsány, Hejőbába, Hejőkeresztúr, Hejőpapi, Hejőszalonta, Hernádnémeti, Igrici, Kisgyőr, Kistokaj, Mezőcsát, Nemesbikk, Ónod, Oszlár, Répáshuta, Sajólád, Sajóörös, Sajópálfala, Sajópetri, Sajósenye, Sajószöged, Szakáld, Szirmabesenyő, Tiszakeszi, Tiszapalkonya, Vatta

Amennyiben az önkormányzatok által kijelölt osztási napon a szerv nem tudja az edényeket átvenni, akkor jogosult azokat, előzetes egyeztetés alapján, Miskolcon a MiReHu Nonprofit Kft-től átvenni vagy a társaságtól kiszállítást kérni, külön díj felszámítása mellett.
Az edényosztásra irányadó előzőekben rögzített alapvető szabályok ebben az esetben is érvényesek.