Lakossági edényosztás

Az új projektből származó szelektív és a kommunális hulladék gyűjtésére szolgáló edények, a természetes személyek részére, az alábbi településeken kerülnek kiosztásra:

Ároktő, Bogács, Borsodivánka, Bükkábrány, Bükkzsérc, Cserépfalu, Cserépváralja, Egerlövő, Hejőkürt, Kács, Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Mezőnagymihály, Mezőnyárád, Négyes, Sály, Szentistván, Szomolya, Tard, Tibolddaróc, Tiszabábolna, Tiszadorogma, Tiszatarján, Tiszaújváros, Tiszavalk

A településeken a MiReHu Nonprofit Kft. koordináló tevékenysége mellett az egyes önkormányzatok végzik el az edények kiosztását.

Az edényosztáshoz kapcsolódó ügyintézés legfontosabb szabályait az alábbiak szerint rögzítjük:
– Új szelektív és a települési vegyes hulladék gyűjtésére szolgáló edényt kizárólag az az ingatlanhasználó vehet át, aki élő hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződéssel rendelkezik (szüneteltetés esetén az edényzetek nem vehetők át).

– Hangsúlyozzuk, hogy amennyiben bármilyen adatmódosításra van szükség az adott ingatlanhasználó vonatkozásában, akkor a BMH Nonprofit Kft-hez szükséges fordulni.
– Az edényt kizárólag az a személy veheti át, akinek a nevén a közszolgáltatás szerepel vagy helyette meghatalmazással eljáró személy.
– Az edényosztással kapcsolatos kérdéseivel kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken szíveskedjen a MiReHu Nonprofit Kft.-hez fordulni:
E-mail cím: info@mirehu.hu
Telefonszám: +36 46 200 327
– A hulladékgyűjtő edények kiosztása a készlet erejéig tart.

Megjegyezzük, hogy az alábbi településeken, a korábbi projektből származó hulladékgyűjtő edények osztását az eddig megszokott rend szerint végezzük Társaságunk székhelyén:

Alsózsolca, Aszaló, Boldva, Borsodgeszt, Borsodszirák, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Csincse, Emőd, Felsőzsolca, Gelej, Harsány, Hejőbába, Hejőkeresztúr, Hejőpapi, Hejőszalonta, Hernádnémeti, Igrici, Kisgyőr, Kistokaj, Mezőcsát, Miskolc, Nemesbikk, Ónod, Oszlár, Répáshuta, Sajólád, Sajóörös, Sajópálfala, Sajópetri, Sajósenye, Sajószöged, Szakáld, Szirmabesenyő, Tiszakeszi, Tiszapalkonya, Vatta