Társasházi

1. Miskolcon történő szelektív edények osztása:
A Miskolcon lévő társasházak szelektív edényzet igénylésére jogosultak és esetükben a MiReHu Nonprofit Kft. végzi el a szelektív edények átadás-átvételét.
Tekintettel arra, hogy a MiReHu Nonprofit Kft. a miskolci társasházi edényosztásban működik közre, így az alábbiakat kívánjuk rögzíteni az ügyintézést illetően:
A miskolci társasházak az alábbi linken elérhető igénylőlap kitöltésével rendelhetik meg a szelektív hulladékgyűjtő edényeket:

A szelektív hulladékgyűjtő edényzet megrendelő lapot az alábbi linkről töltheti le.

A miskolci társasházaknak lehetőségük van a szelektív hulladékgyűjtő edény(eket) átvenni a MiReHu Nonprofit Kft székhelyén (3527 Miskolc, József Attila utca 65.) vagy jogosultak kiszállítást kérni külön díj megfizetése ellenében. Kiszállítási díj: 1500 Ft/edény + ÁFA.
A társasházak részére átadható szelektív hulladékgyűjtő edények 2 az 1 arányban kerültek előzetesen beszerzésre. Ez az aránypár azt jelenti, hogy pl. a társasház 2 db 1100 literes kommunális edénye mellé egy darab 700 literes szelektív edényt igényelhet.
Edényt kizárólag az a társasház vehet át, aki élő hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződéssel rendelkezik. Hangsúlyozzuk, hogy amennyiben bármilyen adatmódosításra van szükség az adott társasház vonatkozásában, akkor a BMH Nonprofit Kft-hez szükséges fordulni.
Az edényt kizárólag az a személy veheti át, aki a társasház képviseletében hivatalosan eljárni jogosult vagy helyette meghatalmazással eljáró személy.
Az edényosztással kapcsolatos egyéb kérdéseivel kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken szíveskedjen a MiReHu Nonprofit Kft.-hez fordulni:
E-mail cím: info@mirehu.hu
Telefonszám: +36 46 200 327
A hulladékgyűjtő edények kiosztása a készlet erejéig tart.

2. Miskolcon kívüli egyéb településeken történő edényosztás:
A Cserépfalu, Mezőkövesd és Tiszaújváros területén lévő társasházak szelektív és települési vegyes hulladék gyűjtésére szolgáló edényt is átvehetnek. A nevezett települések vonatkozásában az egyes önkormányzatok adják át a hulladékgyűjtő edényzeteket.
Az edényosztásra irányadó előzőekben rögzített alapvető szabályok ebben az esetben is érvényesek.