Miskolci Újrahasználati Központ

A környezettudatosság elvének szem előtt tartásával kialakított Miskolci Újrahasználati Központ (a továbbiakban: MÚK) olyan létesítmény, ahol a lakosságnak lehetősége nyílik arra, hogy az alábbiakban meghatározásra kerülő használt, már feleslegessé vált, de használatra még alkalmas tárgyait, eszközeit, berendezéseit elhelyezhesse abból a célból, hogy ezek a tárgyak lehetőség szerint mások által felhasználásra kerülhessenek. A MÚK-ba természetes személyek adhatnak le tárgyakat és a leadott tárgyak bárki által elvihetők.

Behozatal:

MÚK-ba behozható tárgyak listája:
– jó állapotú lakberendezési tárgyak, bútorok,
– jó állapotú sporteszközök pl. kerékpár, labda, roller stb.,
– jó állapotú konyhai eszközök,
– jó állapotú könyvek,
– feleslegessé vált, de még biztonságosan használható (nem elektromos) eszközök,
-minden olyan egyéb tárgy, eszköz, amely a háztartásokban feleslegessé vált, de más személy által még a mindennapi élet során használható.
Hangsúlyozandó, hogy a központ elektronikai termékeket nem vesz át.
A tárgyakat lehetőség szerint még használható, sérülésmentes állapotban szükséges leadni.

A MÚK-ba természetes személyek adhatnak le tárgyakat. A lakos nyitvatartási időben vagy előzetes értesítés útján bármikor, a +36 46 200 327 telefonszámon időpontot kérve, személyesen elvégezheti a beszállítást a MiReHu Nonprofit Kft. 3527 Miskolc, József Attila utca 65. szám alatt található székhelyére. Továbbá egyedi igény esetén, előzetes időpontegyeztetést követően, a MiReHu Nonprofit Kft. – a házhoz menő lomtalanításhoz hasonló módon – Miskolc területén elszállítja a leadni kívánt tárgyakat.

A MÚK elérhetősége:
Cím: 3527 Miskolc, József Attila utca 65.
Telefonszám: +36 46 200 327

https://www.facebook.com/miskolciujrahasznalatikozpont/

Elvitel:
A MÚK-ba behozott és a MiReHu Nonprofit Kft. által átvett tárgyak, eszközök kihelyezésre kerülnek a MÚK bemutatóterének polcaira. A kihelyezett tárgyak, nyitvatartási időben bárki által elvihetők az irányadó darabszám korlátozás és a jelképes díjtétel függvényében.

 

Nyitvatartást érintő fontos tájékoztatás!

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány (koronavírus) terjedésének megelőzése érdekében 2020.03.17. napjától kezdődően, határozatlan időre szünetel a Miskolci Újrahasználati Központ látogatófogadása, továbbá nem kerül sor a Központ részére felajánlott tárgyak átvételére, illetve elszállítására sem.

A nyitás időpontjáról, illetve az egyéb információkról folyamatosan informálni fogjuk Önöket a jövőben is Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/miskolciujrahasznalatikozpont/), valamint a honlapunkon (www.mirehu.hu) is.

Kérdés, észrevétel esetén, kérjük, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálati munkatársainkhoz a + 36 46 200-327 telefonszámon, vagy e-mailben az info@mirehu.hu címen.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Tisztelettel: MiReHu Nonprofit Kft.

 

Nyitvatartási idő: 8 órától 16 óráig.
Nyitvatartási napok: minden pénteken

A megszokottól eltérő napon tartunk nyitva az alábbi időpontokban.

  • április 9. (csütörtök)
  • április 30. (csütörtök)
  • augusztus 19. (szerda)
  • augusztus 29. (szombat)
  • október 22. (csütörtök)
  • december 12. (szombat)
  • december 23. (szerda)

Amennyiben kérdése merül fel, a megadott elérhetőségeken keresztül keresse bizalommal Társaságunkat!

 

Kérjük tekintsék meg galériánkat.