Szelektív gyűjtőedény igénylés oktatási intézmények részére

MISKOLCI REGIONÁLIS

HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT.

 

A MiReHu Nonprofit Kft. – mint Miskolc városban a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást alvállalkozóként is ellátó önkormányzati tulajdonú vállalkozás – ,  kiemelt figyelmet fordít a hulladékok elkülönített gyűjtésére és hasznosítására. Napjainkban világossá vált, hogy a környezettudatos gondolkodásmód kialakítását, a társadalomért felelős szemléletmód formálását minél fiatalabb korban és minél szélesebb körben érdemes elkezdeni és elvégezni. A környezettudatos magatartásformák kialakításánál kiemelkedő jelentősége van az iskolai környezet példamutatásának, ezért fontos a szelektív hulladékgyűjtés oktatási intézményekben történő bevezetése.

Ennek elősegítése érdekében a MiReHu Nonprofit Kft. pályázatot hirdet miskolci alap és középfokú oktatási intézmények részére belső szelektív hulladékgyűjtő edényzet beszerzésére.

A pályázati lehetőség fontos célkitűzése, hogy a nyertes iskolák ne csak egy szelektív gyűjtőedényekkel legyenek gazdagabbak, hanem ezen keresztül a gyermekek környezettudatossága, felelős gondolkodása is erősödjön.

A szelektív gyűjtőedényeket bármely miskolci általános és középiskola ingyenesen igényelheti. 

A pályázatban való részvétel feltétele:

Első körben miskolci alap és középfokú intézmények jelentkezését várja a MiReHu Nonprofit Kft.  Az iskola rövid összefoglalóban írja le, hogy milyen programjai vannak a környezettudatos nevelés érdekében. Hány osztály van az intézményben, valamint az igényelt szelektív gyűjtőedények számát.

A pályázatban első körben 500 db gyűjtőedény áll rendelkezésre.

A pályázatok elbírálására vonatkozó információk

A pályázatokat érkezési sorrendben kerülnek elbírálásra. A pozitív elbírálás feltétele az intézményben folyó környezettudatos nevelési program megléte és annak ismertetése.

Pályázat beadási határideje: a Hulladékcsökkentési Héten, november 21-29. között várják a jelentkezéseket

Beküldés helye: E-mailben az info@mirehu.hu mail címre

 

Miskolc, 2020. november 10.

 

Pályázati felhívás (letölthető)

Szelektív edény igénylő lap