Bizalmas iratok megsemmisítése

Fontos önöknek a biztonság?

Szeretnének a napi munkájuk során keletkező iratoktól korszerű és környezetbarát, de mindenekelőtt a lehető legbiztonságosabb módon megszabadulni?

Az iratok megsemmisítése minden intézmény, cég életében kulcsfontosságú, hiszen a kidobott iratok, számlák, régi szerződések rengeteg olyan információt tartalmaznak, melyek illetéktelenek kezébe kerülve komoly veszélyt jelenthetnek intézményekre, vállalkozásokra nézve.

Az iratmegsemmisítő módszerek között számos nem biztonságos, vagy félmegoldás létezik. A szakszerűség viszont elengedhetetlen feltétel, a biztonsági kockázatok nagymértékben csökkenthetők a megfelelő iratmegsemmisítést végző vállalkozással.

Cégünk vállalja irodák, cégek, egyéb intézmények hivatalos, mindennapos irodai munka során keletkező – megsemmisítésre szoruló, lejárt iratainak darálását, legyen szó egyszeri selejtezésről, vagy rendszeres gyűjtés esetén a folyamatos szolgáltatás biztosításáról.

  • Az iratok szállítása igényeinek megfelelően történhet saját vagy a MiReHu Nonprofit Kft. szállítójárművével egyaránt.
  • Az iratmegsemmisítés zárt térben, a biztonsági előírások betartásával történik, melyről megsemmisítési igazolást állítunk ki.

A MiReHu szolgáltatását igénybe véve, az iratok nemcsak biztonságosan, helyreállítást kizáró módon kerülnek megsemmisítésre, hanem a ledarált iratok újrahasznosításáról is gondoskodunk. A ledarált iratok darálás után bálázásra kerülnek, majd papírgyárba szállítva újra papír készül belőle, biztosítva ezzel az anyag körforgását.

Azért, hogy ön tökéletes biztonságban tudhassa céges iratait, adatait, forduljon hozzánk bizalommal.

Bízza ránk a megsemmisítést!

Az iratmegsemmisítési szolgáltatással kapcsolatban árajánlatkéréssel az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:

E-mail: iratmegsemmisites@mirehu.hu  

Tel: +36 46 200 327

 

Nézze meg a róla készült videónkat.