Szemléletformáló programok

Szemléletformáló terem

Várjuk szemléletformáló programjainkra, ahol betekintést nyerhetnek kicsik és nagyok egyaránt a hulladékgazdálkodás izgalmas világába!

Társaságunk számos egyedi fejlesztésű és kialakítású játékok és eszközök segítségével avatja be az érdeklődőket a hulladékgyűjtés és kezelés mikéntjébe.

A programjainkat a látogatók életkorához igazítva egyedileg állítjuk össze a csomagajánlatoknak megfelelően.

Szakembereink által vezetett programajánlataink:

 1. Élményprogramunk kicsiknek

Célunk interaktív és játékos formában történő hulladékgazdálkodási ismeretek átadása a jelenlévők részére. A kb. 40 m2-es szemléletformáló termünkben elméleti és gyakorlati oktatási tematika alapján mutatjuk be cégünk működését, valamint a hulladékgazdálkodás pozitív gyakorlatait. Lehetőség van animációs rövid filmjeink megtekintésére, egyedi játékaink és szemléletformáló eszközeink kipróbálására.

A telephelyi bejárás a hulladékfelfedező applikációs játékunkon keresztül történik, melynek lényege, hogy a gyerekek kollégáink felügyelete mellett egy egyedileg erre a célra általunk fejlesztett (táblagépünkön működő) játék segítségével ismerjék meg telephelyi tevékenységeinket és nyerjenek betekintést a hulladékgazdálkodás világába.

Időjárásnak és csoportlétszámnak megfelelően, egyedileg állítjuk össze a programpontokat. A megtartott foglalkozásainkról a honlapunk aloldalain, illetve a facebook oldalunkon találhatnak egyéb információt.

Korosztályok:

 • Makuka Manó, 3-6 éves korosztály számára.
 • Makuka Junior, 7-12 éves korosztály számára.
 • Makuka Teen, 13-17 éves korosztály számára.

Programhoz szükséges idő:

 • Körülbelül 2 - 3 óra.

Programon résztvevők létszámkorlátja:

 • 5 - 26 fő.
 1. Élményprogramunk nagyoknak

Szemléletformáló oktatótermünkben történő általános hulladékgazdálkodási ismeretek átadása után klasszikus telephelyi bejárás.

Miskolci telephelyünk bejárásával látogatóink betekintést nyerhetnek a különböző hulladékkezelési eljárásokba. Szakemberünk a telephelyi séta alkalmával bemutatja a hulladék útját, ismerteti az egyes technológiákat, továbbá prezentálja a megfelelő gyűjtési-kezelési folyamatokat.

A telephelyünkön végzett hulladékgazdálkodási tevékenységek bemutatása mellett cégek és szervezetek számára csapatépítő foglalkozásokat is tudunk tartani, ahol például a felnőttek részére épített kis elektromos kukásautónkkal (MakuTruckXL) történő játékunkat is ki lehet próbálni.

Korosztályok:

 • Makuka Master, 18-28 éves korosztály számára.
 • Makuka Senior, 29-99 éves korosztály számára.

Programhoz szükséges idő:

 • Körülbelül 1 - 2 óra.

Programon résztvevők létszámkorlátja:

 • 5 - 26 fő.

Szemléletformáló élményprogramunk egyes elemeinek telephelyünkön kívüli megtartását, előzetes egyeztetés alapján, eseti jelleggel vállaljuk.

Jelentkezés feltételei:

A részvételhez kérjük az oldal alján található jelentkezési lap kitöltését.

A kitöltött jelentkezési lapot a makuka@mirehu.hu e-mail címre várjuk.

Részvételi szándékukat a tervezett érkezés előtt minimum 7 nappal írásban szíveskedjenek jelezni részünkre a kitöltött és aláírt jelentkezési lap megküldésével. Kollégánk a jelentkezéseket minden esetben visszaigazolja.

A Társaságunk által visszaigazolt jelentkezés tekinthető érvényesnek!

A visszaigazolt jelentkezések bekerülnek a programtervünkbe.

A jelentkezés visszaigazolása után a létszám minimális módosítására van lehetőség. 8 fő feletti létszámnövelés már plusz foglalkoztatót igényel.

A jelentkezéskor kiválasztott csomagot, a kapott adatok alapján „testre szabjuk”. Ezért a foglalkoztatók száma a jelentkezési lap alapján fix lesz.

A foglalkoztatás időtartama a foglalkozás napján már nem módosítható, a telephelyünkre utazást ehhez igazítottan kérjük leszervezni!

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy Társaságunk étkezést nem tud a foglalkoztatások során biztosítani. Kérjük ezt a jelentkezéskor és a csomagválasztáskor figyelembe venni. Amennyiben szükséges, hozzanak magukkal hideg élelmet, melyet a kisebb szünetek beiktatásakor elfogyaszthatnak.

Amennyiben programunkon mégsem tudnak részt venni, kérjük lemondási szándékukat a lefoglalt időpont előtt minimum 24 órával írásban a makuka@mirehu.hu e-mail címen jelezni szíveskedjenek.

Szemléletformáló programunkon fénykép és videofelvétel készül, abból a célból, hogy azt Társaságunk a médiafelületein és egyéb megjelenésekben promóciós célból felhasználja, amelyhez a programjainkon részt vevő személyek beleegyező nyilatkozatukban kifejezetten hozzájárulnak. Kiskorú jelentkező esetében a programban való részvételhez a törvényes képviselőjének hozzájáruló nyilatkozata szükséges. Társaságunk kötelezettséget vállal arra, hogy a programban résztvevőkre vonatkozó személyes adatokat a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően, bizalmasan, tisztességes és átlátható módon kezeli. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos további tájékoztatás az alábbi címen érhető el: https://mirehu.hu/rolunk/adatvedelmi-tajekoztato-es-kozzeteteli-lista

Kérjük, hogy a kísérő pedagógus/szülő az oldal alján található szülői belegyező nyilatkozatot kitöltve, aláírva a csoport valamennyi résztvevőjétől begyűjteni szíveskedjen és azokat a foglalkoztatás napján valamelyik foglalkoztató kollégánk részére legyen szíves átadni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy szemléletformáló foglalkozásaink működő telephelyen történnek, így kérjük a pedagógusok/kísérők segítségét a gyerekek felügyeletében.

További kérdések esetén kérjük a makuka@mirehu.hu e-mail címen keressenek minket.

 

Minden érdeklődőt vár Múki és a MiReHu csapata!

Kedvcsináló

További izgalmas képekért kattints a Facebook oldalunkra. https://www.facebook.com/mirehunonprofitkft

Érdekességekért látogassanak el a Tik-Tok oldalunkra https://www.tiktok.com/@mirehu

Képek