4 éve népszerűsítjük az újrahasználatot

A Miskolci Újrahasználati Központ 2019 óta áll a lakosság rendelkezésére, mely a környezettudatosság jegyében az újrahasználatra buzdítja az embereket, hogy a háztartásaikban fellelhető használt, de már megunt lakásfelszerelési cikkeiket, bútoraikat és ruhákat ajánlják fel mások általi tovább használatra. Mindemellett megmutatja azt is, hogy a régi eszközök kis felújítással kiválthatnak egy újat.

MiReHu Nonprofit Kft. elköteleződött a szemléletformálás iránt, melynek első lépcsőjeként hozta létre a megelőzést és az újrahasználatot hirdető MÚK-ot. Nagyon fontosnak tartják, hogy az újrahasználat gondolatisága, a jelentősége minél szélesebb körben elterjedjen, hogy a gyerekektől a felnőttekig mindenki számára természetes és az első megoldás ez legyen a folyamatos hulladéktermelés helyett.

Kelet-Magyarország első újrahasználati központja idén a már a negyedik születésnapját ünnepli.

Népszerűségét mi sem mutatja jobban, minthogy az elmúlt 4 év alatt összesen 103 277 db tárgy talált új gazdára. A MiReHu által működtetett újrahasználati központban széles termékválasztékból lehet válogatni. A MÚK 4 éves működése alatt már közel 15 000 ember választotta az újrahasználatot!

Mielőtt kidobná otthona megunt berendezéseit, eszközeit, gondoljon először az újrahasználatra! Ajánlja fel Ön is megunt, de jó állapotú háztartási cikkeit!

Ha pedig újat keres, adjon esélyt egy réginek és látogasson el a Miskolci Újrahasználati Központba!