Elpazarolt ételeink FOTÓPÁLYÁZAT

elpazarolt ételeink

A MiReHu Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdet "Elpazarolt ételeink" címmel.

A pályázónak a benyújtott képeket a kitöltött pályázati adatlappal együtt e-mailen kell eljuttatnia a beküldési határidőig a makuka@mirehu.hu e-mailcímre, a levél tárgya Fotópályázat.

A jelentkezőknek regisztrálniuk kell a MiReHu Nonprofit Kft. által megadott linken: https://forms.gle/QauVrT39KpjcyH897

Benyújtási határidő: 2024. október 31.

Fődíj: GO PRO HERO 12-es akciókamera! 

A 18. életévüket be nem töltött gyermekek esetében a fotópályázaton való részvételhez szükséges az oldal alján letölthető szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése és egyidejű megküldése. Amennyiben a 18. életévét be nem töltött jelentkező jelentkezési lapját a szülői beleegyező nyilatkozat nélkül küldi meg, úgy jelentkezése érvénytelennek minősül. A nyilatkozatot a regisztrációkor a regisztrációs felületen szükséges feltölteni. A Pályázathoz történő csatlakozás a Nevezési időszak teljes időtartama alatt lehetséges, és a jelentkezés időpontja nem befolyásolja a Pályázó nyerési esélyeit.

A Fotópályázat eredményhirdetésére a 2024. évi Európai Hulladékcsökkentési Héten kerül sor (2024. november 16-24). A nyertessel a Szervező e‐mail üzenetben és telefonon veszi fel a kapcsolatot és egyezteti velük a díj átvételének részleteit. A Szervező a nyertes nevét a weboldalán és a közösségi média felületein is közzéteszi a nyertes pályaművekkel együtt.

Egy Pályázó több képet is beküldhet. A képeknek a következő fájlnevet kell adni: Vezetéknév Keresztnév_kép címe. – jpg. formátum Például: Minta_Nóra_Pazarló.jpg. formátum

A pályázaton bármilyen fényképező eszközzel készített, illetve filmről vagy diáról digitalizált színes és monochrom fotókkal lehet részt venni az alábbiak szerint:
A képet csak JPEG formátumban lehet leadni, el kell, hogy érje a 300 dpi méretet, de a kép mérete nem haladhatja meg a 5 Mb-t. Bármilyen oldalméretű-arányos kép feltölthető, de törekedjen a pályázó a szabványos oldalméretek betartására 1:1, 1:1.5, 1:2, 1:3, 3:2, 4:3, 5:4.
A pályázaton nem vehetnek részt olyan képek, amelyek dátummal vagy egyéb – a készítő kilétére utaló – felirattal vannak ellátva.
Nem lehet pályázni filmből kimásolt, úgynevezett digitális pillanatképpel.

A Fotópályázaton nem lehet olyan fotóval részt venni, amely más pályázaton és/vagy kiállításon díjat (első 3 helyezés valamelyikét, bármilyen kategóriában, illetve közönségdíjat vagy egyéb kategóriában pénzt, eszközt) nyert el, illetve újságban nyomtatásban vagy digitálisan, illetve úgynevezett stockfotó oldalakon, blogokon megjelentek nyilvánosan, amennyiben e nyilvános megjelenésért díjazásban részesült. (A Pályázó saját, személyes honlapjára feltett fotó és a Pályázó egyéb közösségi oldalaira, blogokra feltöltött fotója nem számít nyilvános megjelenésnek.

Pályázni kizárólag olyan fotókkal vagy szerkesztett képpel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sért harmadik személyhez vagy személyekhez fűződő szerzői jogokat. Amennyiben a benyújtott képek mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik, az abból eredő mindennemű igény tekintetében a Pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Szervezőt mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni. A Szervező felelősségét valamennyi jogsértésért a jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben kizárja. A Pályázatként benyújtott fotók tartalmáért teljes jogi felelősség a Pályázót terheli.

A fotópályázat szabályzata és az adatvédelmi tájékoztató elérhető IDE kattintva.