Lezárult a fenntarthatósági mentorprogram

Vállalkozz Fenntarthatóan! címmel indított országos programot a hazai kkv-k számára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Az MKIK és a program célja az volt, hogy a kis- és középvállalkozások számára elérhetővé tegye a fenntarthatóság mindennapi vállalati működésben alkalmazható gyakorlatának szakértők és mentorok bevonásával történő megismerését.

A MiReHu Nonprofit Kft. a környezeti fenntarthatóság témáján belül a hulladékhoz kapcsolódó témakörben vállalt mentor szerepet, előadással és telephelyi látogatással egybekötött képzéssel járult hozzá a projekt sikeréhez.

A MiReHu jó példával jár elől a hulladékgazdálkodás terén, ezért örömmel vállalta el ezt a megtisztelő és előremutató feladatot, hiszen kiemelten fontosnak tartja, hogy megszólítson a környezetvédelem és a fenntarthatóság fontosságára való figyelemfelhívás érdekében mindenkit - így a vállalkozásokat is.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), a SEED Kisvállalkozás-Fejlesztési Alapítvány (SEED) és az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. (IFKA) szervezésében megvalósított Országos Vállalkozói Mentorprogram befejezésre került, melyet egy zárórendezvény keretében valósítottak meg.

A zárórendezvényen kerekasztal beszélgetések formájában értékelték több témakörben a projektet mind mentori, mind mentorált oldalról. A Fenntarthatósági szemléletformálás kerekasztal megbeszélésben részt vett Ladányi Roland a MiReHu ügyvezetője is.