A Mirehu is csatlakozott a Supersum Alapítvány jótékonysági akciójához

Az ünnepek előtt egy kicsit mi is lassítunk, fontos ilyenkor egy picit megállni és visszatekinteni az eltelt hónapokra. Kemény tempót diktáltunk, rengeteg a mögöttünk hagyott elvégzett feladat és természetesen a siker percei is.

Az év folyamán nagyon sok, a tevékenységünkhöz kapcsolódó szakmai esemény mellé álltunk oda, támogattunk közösségi hulladékgyűjtő akciókat a régiónk élhetőbbé tétele érdekében a szemléletformálás egyik eszközeként. Társadalmi felelősségvállalásunk fókuszában mindig a hulladékok állnak, de a karácsonyi időszakban ez megváltozik, ilyenkor áthelyeződik a hangsúly a segítségnyújtásra.

Évek óta dolgozunk együtt a Supersum Alapítvánnyal, nagyon sok segítséget, felajánlást kapunk tőlük a MÚK, az újrahasználati központunk működtetéséhez, vagy akár az iskolatáska programunkhoz. Az idén több mint 700 mikuláscsomagot állítottak össze rászoruló gyerekek számára. A miskolci Velkey László Gyermekegészségügyi Központ beteg gyerekei mellett a miskolci tűzoltóság, a MIÓVI Bársony János úti óvoda, több miskolci iskolás osztály, valamint sok magyar és ukrán kisgyermeknek is sikerült csomagot csempészniük az ablakba. A Mirehu 50 mikuláscsomag felajánlásával járult hozzá a jótékonysági akcióhoz.

Köszönet a Supersum Alapítványnak az áldozatos munkájukért!