Superbrands díjjal ismerték el a MiReHu munkáját

Idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Ezen neves elismerés díjazottjai közé került a MiReHu Nonprofit Kft. 2022-ben.

A MiReHu évek óta Borsod-Abaúj-Zemplén Megye hulladékgazdálkodásának meghatározó alakja. Jelenleg 58 településen látunk el hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységet alvállalkozóként. Számos hulladékgazdálkodási tevékenységet végzünk, többek közt gyűjtést, szállítást, válogató mű, másodtüzelőanyag-előállító mű, átrakóállomás üzemeltetést, ipari hulladékkezelést.

A Társaságunk elkötelezett a szemléletformálás iránt, az elmúlt években számos olyan intézkedést tettünk, mely lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak betekinteni a hulladékgazdálkodásba, a helyes gyűjtési és kezelési gyakorlatokba, egyúttal egy fenntarthatóbb gondolkodásmód és életvitel kialakítására.

2019-től folyamatosan fejlesztjük és bővítjük mind az elérhető szolgáltatásokat, mind pedig a különböző szemléletformáló eszközöket. Ennek részeként megnyitottuk Kelet-Magyarország első újrahasználati központját, majd egy szemléletformáló termet alakítottunk ki telephelyünkön, létrehoztunk egy egyedi fejlesztésű applikációs játékot és elektromos kiskukás autót építettünk a gyerekeknek. A körforgásos gazdálkodásra való átállás elősegítése érdekében animációt és oktató videót készítettünk, folyamatosan fogadjuk és képezzük a telephelyünkre érkező iskolai csoportokat.

Atadas

Jelen vagyunk a közösségi média különböző felületein, hogy elérjük többek között a „Z generáció” tagjait is, valamint évente hulladékgazdálkodási élménynapot is tartunk kisiskolásoknak.

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy újabb pozitív visszaigazolást nyert a tevékenységünk, hiszen az éven már két hazai környezetvédelmi témájú díjat is nyertünk. Ezek az elismerések még inkább arra ösztönzik a Társaságunkat, hogy innovatív szemléletformáló tevékenységünket és a szolgáltatásainkat tovább építsük.

Fotó: Balról Kövesdy Gábor márka menedzser (Superbrands), jobbról Ladányi Roland ügyvezető (MiReHu Nonprofit Kft.)