Újabb elismerést kapott a MiReHu a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági E-Expón

eexpo

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központjának szervezésében idén került megrendezésre az első Zöldinnovációs és Energiahatékonysági E-Expó, amely a fenntarthatóság jegyében elektronikus standokon mutatta be a hazai zöldinnovációkat. A felhívásra beérkezett közel 60 pályázatot 14 kategóriában értékelték a szervezők és a rendezvényhez csatlakozott közreműködő szervezetek.

A magyar gazdaság számos olyan termékkel és szolgáltatással bővült az elmúlt időszakban, amelyek a környezeti lábnyom mérséklése révén szolgálják a klímacélok hosszú távú megvalósítását. Ezek a zöldinnovációs, energiahatékonysági újítások számos ágazat sajátjai, a klímacélokat azonban csak a különböző szegmensek együtt gondolkodása és együttes tevékenysége révén tudjuk elérni.

A Zöld E-EXPO azokat a magyarországi termékeket, szolgáltatásokat, eljárásokat mutatta be és ismerte el, amelyek a klímacélok magyarországi megvalósítását és egyúttal a hazai gazdaság versenyképességét, zöldgazdasági átállását leginkább támogatják.

A MiReHu a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége által felajánlott Az év zöld települési önkormányzati intézménye Díj második helyezettje lett.