Legfontosabb tudnivalók szolgáltatásainkról

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2023. július 1-től a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. veszi át a hulladékgazdálkodási koncessziós feladatokat.

2023. július 1-ét követően a MiReHu Nonprofit Kft., mint koncesszori alvállalkozó, valamint régiókoordinátori közreműködő fogja ellátni a hulladékgazdálkodási feladatokat.

A MiReHu Nonprofit Kft. minden, a koncesszió hatálya alá eső nem veszélyes hulladék kezelését (gyűjtését, szállítását, előkezelését) vállalja és továbbra is az ismert, magas minőségben végzi.

 

Közszolgáltatással kapcsolatos szolgáltatásaink

A közszolgáltatással kapcsolatos változásokról a https://mirehu.hu/hirek/fontos-valtozas-hulladekgazdalkodasban és a https://mirehu.hu/hirek/hulladekgazdalkodasi-regisztracio-0 linkeken találnak bővebb információkat.

 

Közszolgáltatáson kívüli eső szolgáltatásaink

Az átrakóállomásunk működésével kapcsolatban a https://mirehu.hu/hirek/valtozasok-az-atrakoallomasunkon oldalunkon tájékozódhatnak.

Konténeres hulladékszállítással kapcsolatban kérjük, a vallalkozas@mirehu.hu e-mail címre írjanak levelet.

 

Szelektív hulladékok átvétele és kezelése

Lakossági ügyfelektől

Társaságunk a Sajósziget utcai telephelyén (3527 Miskolc, Sajószigeti u. 11509/5 hrsz.) a lakosságtól térítésmentesen átveszi a kevert csomagolási hulladékokat (HAK 15 01 06).

Intézményi ügyfelektől

A központi telephelyünkön (3527 Miskolc, József Attila u. 65.) átvesszük az intézmények és gazdálkodó szervek által termelt tiszta csomagolási hulladékokat, mint a papír, karton, műanyag (pántolószalag kivételével), valamint az iratmegsemmisítésre szánt irodai papírt.

Telephelyre beszállítás esetén a csomagolási hulladék leadása az alábbi nyitvatartási rend szerint lehetséges:

hétköznapokon 8.00 és 18.00

hétvégén: zárva

A gazdálkodó szerveknek lehetőségük van a gyűjtőjáratos rendszerünkhöz is csatlakozni, mely igénybevétele esetén társaságunk heti rendszerességgel elszállítja az ügyfeleinknél keletkező csomagolási hulladékokat. A gyűjtőjáratos rendszerhez csatlakozás, valamint a hulladékok elszállítása térítésmentes.

A csatlakozási feltételekért, valamint minden egyéb kérdés esetén írjon nekünk a vallalkozas@mirehu.hu e-mailcímre.