Legyél Te is Szuperhős!

Egy nem is olyan távoli galaxisban...

Harmónia. Béke. Fenntarthatóság. Az emberiség és a természet között tökéletes egyensúly volt, mikor megérkezett. Hirtelen jött az Univerzumból, egy sötét erő, Darth Waster, a csomagolások gonosz ura elérte a Földet.

Hosszú utat tett meg, energiára volt szüksége, ezért Európa szerte csomagolási hulladék hegyeket, halmokat hagyott el a bolygó felfedezése és uralom alá hajtása közben. Ereje oly nagyra nőtt, amely már megfertőzte az emberek tudatát is, arra ösztönözve őket, hogy minél több csomagolást használjanak és minél több becsomagolt terméket vásároljanak. Energianyerő munkájának eredményeként megszűnt a harmónia ember és természet között, a zöld, virágokkal tarkított mezőkből szemetes, élettelen terület lett, ahol egyre csak nőtt és nőtt a sok csomagolási hulladék.

Látva az óriási problémát a MiReHu Tudás Mesterei (MTM) különleges képességeiket latba vetve misszióba kezdtek annak érdekében, hogy az emberiség csökkenthesse Darth Waster energiaigényét, mely mára elképzelhetetlenül nagyra nőtt. A Tudás Mesterek egyedülálló szemléletformáló kampányba kezdtek, mivel úgy érezték már nem elegendő gyűjteni és kezelni a csomagolási hulladékokat.

Most azonban eljött az idő, a MTM csapata segítségre szorul, ezért úgy döntöttek, hogy Szuperhősöket toboroznak, akikkel együtt, összefogva képesek lesznek visszaszorítani Darth Waster sötét erejét.

Legyél TE is szuperhős! Vegyél részt a küzdelemben! Teremtsük meg együtt a fenntarthatóságot és csökkentsük a csomagolást!

 

Legyél te is szuperhős és nyerd meg az 5 darab Apple ipad9 egyikét!

A MiReHu Nonprofit Kft. Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyében szuperhős versenyt hirdet az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából
2023. október 3. és 2023. november 15. között általános és középiskolás korú gyermekek számára.

A versenyben részt vevő szuperhősök és segédjeik között összesen 5 darab Apple iPad9 talál majd gazdára.

pikt

Hogy nyerheted meg az Apple iPad9-et?

Nincs más dolgod, mint regisztrálni és kitölteni a fenntarthatósággal, megelőzéssel és a csomagolási hulladékokkal kapcsolatos kitöltendő kérdőívünket az alábbi linken: https://forms.gle/HpkCBECzonq9fCHb6

A kérdőív kitöltéséhez kapsz tőlünk egy oktatási anyagot, melynek letöltéséhez kattints a lenti ikonra.  

A kérdőív kitöltésével máris 1-es szintű szuperhős lehetsz!

A verseny során azonban lehetőséged van az erőd növelésére és szuperhős segédeket bevonni. Te leszel a Szuperhős Kapitány, olyan lehetsz, mint Nick Fury vagy Bruce Wayne! 😊 Minél több segédet vonsz be a játékba, annál nagyobb esélyed lesz az iPad9 megnyerésére. Mit kell tennetek? A versenybe bevont szuperhős segédeidnek is regisztrálnia kell és ki kell tölteni a kérdőívünket. A te szupererőd minden bevont, kiképzett segéddel egyre csak nő! Nagyon fontos, hogy ehhez a segédeid a regisztráció/kérdőív kitöltése során adják meg a Te egyedi kódodat, melyet tőlünk kaptál. Segéded bárki lehet, aki e-mail címmel rendelkezik.

Darth Waster legyőzéséhez mindenkire szükség van! Segédeid folytathatják kiképző munkádat újabb és újabb emberek bevonásával. Minél több ember felkészítése, tanítása történik meg, minél többen töltik ki a kérdőívet és küldik meg nekünk, a te szupererőd és esélyed egyre nagyobb lesz a verseny során.

A csomagolási hulladék mennyiségének csökkentéséért folytatott küzdelemben a szuperhőssegédek támogató munkája is jutalmat érdemel, ezért közöttük is kisorsolásra kerül egy Apple iPad9 tablet.

A MiReHu-nál tisztában vagyunk azzal, hogy vannak magányos hősök is, így a Darth Waster okozta fenyegetés leküzdésében részt vevő, vagyis minden kérdőívet kitöltő között is kisorsolásra kerül egy Apple iPad9!

De a szuperhősök kiképzése ennyivel nem ér véget!

A verseny végén a legtöbb ember oktatását végrehajtó szuperhősökre a MiReHu kiképző központjában újabb feladatok várnak. MakuLand-en a szuperhősök erejét további ismeretanyaggal bővítik a Tudás Mesterei, akik egy utolsó megmérettetés útján választják ki a legerősebb hősöket. A három legerősebb, a legjobb eredményt elérő hős egy-egy iPad9 tabletet nyer.

 

A játék részletes szabályait az oldal alján elérhető Nyereményjáték szabályzat tartalmazza.